Praktische organisatie

Hoe is SCC praktisch georganiseerd?

organisatieStichting Christian Children staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd. In Manilla wordt Christian Children geleid door het voorgangersechtpaar pastor Marc en Rosy Jara. Daarnaast werkt August Tanangonan in dienst van SCC. Hij was leraar op de Highschool, maar heeft zijn baan opgegeven om voor SCC te kunnen werken. Hij is tevens pastor in een aantal gemeenten van pastor Jara. Het financiële gedeelte wordt verzorgd door Edgar Bangit, een professionele accountant, tevens pastor in een aantal gemeenten van pastor Jara. Deze organisatie geeft ons vertrouwen dat het geldbedrag, dat elk kwartaal naar de Filippijnen wordt overgemaakt, goed wordt besteed. De selectie van de kinderen vindt plaats in de Filippijnen.